Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Кадри: Тв АлфаОгромен скандал се разрази в Столичната дирекция

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgКадри: Тв АлфаОгромен скандал се разрази в Столичната дирекция
Коментари Харесай

Скандал в полицията. Сидеров: Полицай, свалете си маската, че на личната карта сте без маска. Призовахте ме за свидетел, а разбирам, че съм обвиняем

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Кадри: Тв Алфа

Огромен скандал се развихри в Столичната дирекция на полицията, където през днешния ден Волен Сидеров бе извикан на разпит поради апелите си към хората да изпълнят църквите на Великден.

Още с влизането си Сидеров се заяде с служител на реда, защото имаше доста медии.

„ Кой извика медиите, проверяващ служител на реда Вътев? Кой извика медиите? Така ставам негативен и обект на нездравословен интерес, който не съм желал. Тези тълкования ще пречат на обективно следствие. ”, сподели Сидеров.



Впоследствие служител на реда с маска изиска персоналната карта на Сидеров, а той му отговори: „ Първо се представете. ” Полицаят сподели персоналната си карта, само че Сидеров му сподели: „ Свалете си маската, тъй като на персоналната карта сте без маска. ” Униформеният чиновник на реда го послуша и смъкна маската си.



След като още 2-3 минути Сидеров питаше кой извика медиите, той се заяде и с служител на реда Златев.

Причината е, че е свикан да даде свидетелски показания, а се оказало, че против него има повдигнати обвинявания.

„ Аз пристигнах с призовка за очевидец, а в този момент разбирам, че съм обвинен. Отивам си. ”, отсече Сидеров и потегли да напуща постройката.



Последва словесна престрелка сред него и служителя на реда, който твърдеше, че Сидеров е постоянно свикан. Лидерът на „ Атака ” обаче му подсети, че е свикан като очевидец, а не като обвинен и когато получи призовка за обвинен, тогава ще се яви като тъкав.

„ Изчакайте, ще ви дам нова призовка. ”, отговори служителят на реда.

„ Не, няма да очаквам. ”, сопна се Сидеров. Последният напусна постройката и стартира да дава отговор на въпроси на чакащите го публицисти.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР